Monday, 16 January 2017

Bagaimana Vivix mengawal Diabetis?

Lobak atau Carrot adalah sayur yang penuh dengan nutrisi dan ianya bagus untuk kesihatan.Kalau sebut lobak je, mesti ingat Vitamin A yang bagus untuk kesihatan mata, kan? 

Tahukah anda bahawa wujudnya sejenis lobak yang berwarna ungu, dan digelar sebagai Purple Carrot?Lobak ungu kelihatan nampak pelik dan tak secantik lobak biasa yang bewarna oren tu, namun khasiatnya lebih mengatasi dari lobak-lobak jenis lain. Disebabkan khasiatnya yang luar biasa itulah, ia dijadikan sebagai salah satu kandungan dalam suplemen terhebat Shaklee, iaitu Vivix.





Kandungan Vivix yg kaya dengan asid krologenik iaitu yg terdapat dalam purple carot sebenarnya boleh mengurangkan kandungan gula dalam darah.

Vivix adalah salah satu produk shaklee yg berkesan mengawal masalah diabetis kronik.

Jom dptkan Vivix untuk atasi masalah Diabetis.


Sunday, 15 January 2017

TONIK AJAIB VIVIX!


Bagaimana penyakit kronik boleh terjadi dalam tubuh kita?

Tubuh badan kita sebebarnya terdiri daripada unit asas yang dipanggil sel. Penyakit akan bermula bila sel ni menjadi lemah dan radikal bebas mula merosakkan sel menyebabkan seterusnya kerosakan mula merebak. Inilah punca kepada pelbagai jenis penyakit kronik termasuklah kanser.

Radikal bebas adalah ion-ion tak stabil yang sentiasa ada disekeliling kita terutamanya dalam persekitaran udara, air, barangan dan makanan tercemar. Kita tak dapat lari daripada radikal bebas melainkan memastikan sel imun tubuh kuat untuk menentang ancaman kerosakan ion-ion tak stabil ini.




Tapi tahukah anda bahawa Vivix boleh bertindak memusnahkan radikal bebas dan memperbaiki sel serta melindunginya hingga ke peringkat cellular DNA. Best kan?

Sebab itu VIVIX dikenali sebagai tonik ajaib!:)

JOM DAPATKAN TONIK AJAIB ANDA HARI INI!:)


Saturday, 14 January 2017

PROMOSI JANUARI 2017: VIVIX & VITA-LEA FOR CHILDREN

Assalamualaikum.


Dah masuk pertengahan Januari baru berkesempatan Lisa nak update blog ni. Maaf pada mereka yg menunggu update tenntang shaklee dari blog Lisa ni.Hehe.

Lebih utama pada facebook dan juga instagram. Tapi untuk tahun 2017 ni lisa nak cuba la seimbangkan update blog, fb,page, instagram secara sama rata.

Untuk promosi Bulan Januari 2017 ni pembuka tirai tahun baru ini, Shaklee adakan promosi VIVIX dan VITALEA CHILDREN.




VIVIX

Semua pengguna menganggap bahawa suplemen Vivix adalah vitamin AJAIB untuk kegunaan hampir semua masalah kesihatan. YA!Kerosakan DNA yang berlaku setiap hari pada badan memerlukan penjagaan sebaiknya.Promosi Shaklee Januari 2017 adalah saat yang perlu dimiliki setiap orang untuk mendapatkan suplemen Vivix pada harga yang lebih menjimatkan.


Antara kebaikanVivix Shaklee adalah:

  • Melindungi sel
  • Baik untuk jantung
  • Melindungi dari bakteria
  • Meringankan tekanan dan kelesuan 
  • Melambatkan penuaan
  • Membantu menyihatkan sendi

VITA-LEA FOR CHILDREN
Pendidikan anak-anak akan menjadi lebih baik jika beberapa aspek lain turut diberi perhatian dan diambil peduli. Antara perkara yang perlu diambil perhatian  adalah pemakanan mereka yang sihat dan seimbang.Cadangan pengambilan Vita-Lea for Children amat digalakkan untuk membekalkan khasiat mineral penting buat anak-anak.

Antara kebaikan Vita-Lea For children adalah:
  • Menyediakan 18 mineral yang diperlukan.
  • Pemanis semulajadi yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.
  • Tiada bahan perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
  • Berperisa anggur yang digemari kanak-kanak dan bebas gluten.
  • Nutrien lengkap mencakupi keperluan dan tumbesaran kanak-kanak.
  • Multivitamin terbaik dan penyerapan pantas

Berminat utk dptkan vitamin promo bulan ni dgn harga super duper menarik bulan ini bole hubungi lisa cepat2 oke.

---VIVIX-----
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1
-----VITALEA FOR CHILDREN-----
Buy 3 free 1



Free consultation tau!



 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg