Tuesday, 14 February 2017

3 IN 1 :OMEGA+ALFALFA



---SET COMBO 3 IN 1---
.
.
.
.

Apa yg 3?
Apa yg 1?






Set 1 combo omega+alfalfa untuk 3 set.
Haaaaaa....cemane tu?



🌱SET GOUT
✔Alfalfa berfungsi seperti span yang menyerap asid urik✔Omega Guard mencegah pembengkakan sendi, anti inflamasi sendi



🌱SET KURUS
✔Alfalfa menyerap sisa cairan lemak dan kolesterol yang dibakar oleh Omega Guard, pelawas terbaik✔Omega Guard membakar mendapan lemak



🌱SET ALERGIK
✔Alfalfa sbg anti inflamasi, pengalaman pengguna meredakan kegatalan akibat makanan laut✔Omega Guard anti radang, memperbaiki alahan kulit






Monday, 13 February 2017

Nyah Kau Wahai Lemak degil!

NYAH KAN LEMAK DEGIL/JAHAT DENGAN LECITHIN.




✔Lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain.Ini kerana lecithin bertindak sebagai pelarut lemak. Jadi lemak yg terkumpul dalam bdn akan mudah diserap dan dibuang dgn cepat.

✔Lecithin mampu memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan bersama set diet shaklee yg lain beserta dgn senaman secara konsisten setiap hari, lecithin mampu membakar lemak dengan lebih cepat.



Nak bakar lemak tanpa perlu risau bahan kimia yg bole membahayakan tubuh badan?

Lecithin boleh bantu anda!



Sunday, 12 February 2017

LECITHIN si Pemecah Lemak

LECITHIN SHAKLEE PEMECAH LEMAK

===================================









  • Fungsi utama Lecithin adalah sebagai 'pemecah/pencair lemak' ataupun 'fat emusifier'. 

⚘Apabila Lecithin 'bertemu' dengan lemak lemak degil, ia akan 'memecahkan dan bercampur/bergabung' dengan lemak-lemak tersebut dan seterusnya membawa ia keluar.

Tahukah anda bahawa Lecithin sebenarnya mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecitin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan...

Jom kurus dgn lecithin!

PROMOSI BULAN INI BELI 1 BOTOL LECITHIN PERCUMA 1 BOTOL LAGI!



Saturday, 11 February 2017

YO-YO EFFECT: Set bajet Kurus Shaklee




Apa tu yo-yo effect?

Mula-mula bila kita diet mula la ambil langkah senang~tak makan la kononnya, atau makan macam2 set kurus. Kurus memang kurus, tapi bila stop, berat pun naik balik. Bukan sama macam dulu, malah naik sekali ganda dan berganda-ganda

Badan kita ni seenarnya bijak tau, bila kita diet gila-gila, kurus memang kurus. Tapi pada masa tu sebenarnya badan kita dalam tempoh"berpuasa".

Sebabtu apabila kita dah stop diet dan mulakan kehidupan normal kembali selepas beberapa bulan, badan kita akan naik bagai dipam-pam sebab waktu tu badan akan serap semaksima mungkin apa yang kita makan.






Jom amalkan cara hidup sihat disamping membakar lemak cara selamat. Ingat, sel lemak takkan hilang dalam badan kita, ia cuma boleh mengembang dan mengecut je bergantung pada amalan pemakanan kita.

Kurus boleh dapat, sihat boleh dapat.
Eh xnak ke kurus dan sihat dlm masa yg sama?



Friday, 10 February 2017

KURUS DAN SIHAT DENGAN SHAKLEE

Assalamualaikum.

✔MASALAH BERAT BADAN/NAK SLIM
✔MASALAH SEMBELIT
✔MASALAH CUCI USUS/DETOKS
.

.
Rasa2 korang terbabit sama tak masalah2 mcm kt atas ni??😅😅
.
Kalau rasa terbabit apa kata cuba Alfalfa dan lecithin yoks!






⛧Alfalfa⛧🌱Bertindak sebagai DETOKS semulajadi yang membantu MELAWASKAN SISTEM PENGHADAMAN secara lembut
🌱 Sangat bagus utk MENCUCI DALAMAN TUBUH & membuang TOKSIK dalam badan
🌱Mengoptimumkan PERCERNAAN & PENYERAPAN ZAT

⛧LECITHIN⛧🌱Bertindak MEMECAH LEMAK & KOLESTROL dalam badan
🌱 Menghalang OBESITI jika diambil secara konsisten
🌱CHOLINE dlm Lecithin MENINGKATKAN METABOLISMA & membakar lemak dengan cepat





Masalah selesai! Siap boleh kurus lagi tau. Walaupun set bajet! Yg penting mesti konsisten! Dan bersabarrrrrr.sebab x semua org sama.ade yg dpt cepat. Ade yg dpt lmbat. Salah satu punca sbb kandungan toksik dlm bdn tu..cepat dptkan alfalfa kalau nk cepat meh





Wednesday, 8 February 2017

MAGNESIUM MEALSHAKE bantu atasi sembelit anak


Assalamualaikum.

Masalah si manja bila mengalami sembelit adalah masalah bagi ibu bapa juga ya?

Mesti rasa tak keruan melihat kesukaran si manja anda mengalami masalah sembelit kan?

Bila anda terbaca post ini, jawapan yang anda cari ada disini:


⛧⛧MAGNESIUM MEALSHAKE BANTU ANAK SEMBELIT!⛧⛧

Bagaimana #Mealshake membantu?

Kebiasaan kita akan dengar punca kanak2 sembelit adalah disebabkan kekurangan fiber. Supplement kaya dgn fiber sgt bagus utk atasi masalah iniNamun, tahukah anda bahawa ada satu lagi bahan yang boleh membantu dalam masalah sembelit anak anda.

✔MAGNESIUM🌱Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan.

🌱Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan.


MEALSHAKE SHAKLEE juga mengandungi FIBER dan juga MAGNESIUM.

Sebab itu MEALSHAKE dikatakan mampu mengatasi masalah sembelit anak2 anda.

Nak dapatkan mealshake?




Tuesday, 7 February 2017

Caj rawatan gigi meningkat: OSTEMATRIX bantu masalah anda!

Asslamualaikum.



Bila baca keratan akhbar baru-baru ni hanya mampu tersenyum je.

Gelak sikit-sikit je la yang mampu,

Harga minyak makin naik.
Kos pengangkutan pun makin naik.
Kos hidup pun lagi naik.

Sampaikan kos rawatan kesihatan gigi pun bakal meningkat ?

Apa kata kita ambil tindakan se awal mungkin?

Ya! Tindakan awal penjagaan gigi anda dengan pengambilan Kalsium bagi kesihatan gigi menyeluruh:)



Ostematrix sangat kaya dengan kalsium dan juga mineral lain yang sgt baik utk kesihatan gigi.

Jadi, bila gigi sihat, perlu ke caj rawatan yang mahal tu? hehe








Monday, 6 February 2017

Promosi GILA-GILA: Alfalfa dan Lecithin

Assalamualaikum.

Eh,Biar betulshaklee buat clearance stock?

Seriously?

serious lah!!!:):)





Kalau ostematrix jadi promosi vitamin bulan feb ni.. Alfalfa+Lecithin  jadi promosi utk bulan feb dan mac!

Clearance stok gila2 weh shaklee buat nie.

Beli alfalfa 1 dpt percuma 1
Beli lecithin 1 dapat percuma 1


Ehhhh, peluang baik utk mereka yg amlkan set kurus shaklee yg palinggggg bajet.

Dah la bajet, bertambah2 bajet lagi bila beli 1 set dpt percuma 1 set lg. Uiksssss..

Cepat2! Kang pikir lambat2 takut x sempat grab kang. 😅😅😅


Jom dapatkan 1 set kurus bajet shaklee dengan percuma 1 set lagi! Best kan?


Saturday, 4 February 2017

PROMOSI FEBRUARI 2017: OSTEMATRIX & VITALEA FOR CHILDREN

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Januari melabuhkan tirai, Febuary sudah menjelma. Maksudnya? Bulan baru.. mestilah promosi vitamin yang baru..



WOWWW!Bestnye bila tengok promosi bulan ni:):)

Lisa kan..TAK PERNAH MISS TAU CONSUME OSTEMATRIX sejak consume shaklee.

➤Utk mereka yg memang tak gemar minum susu,
➤Utk mereka yg sering sakit2 tulang belakang, kaki atau lutut,
➤Utk mereka yg sering gusi berdarah tiap kali gosok gigi,
➤Utk mereka yg sering mengalami masalah sembelit,
➤Utk ibu hamil yg sgt perlukan kalsium utk ibu dan juga bayi dalam kandungan,
➤Utk ibu hamil yg perlukan magnesium yg banyak waktu nak meneran bersalin nanti,
➤Utk ibu yg menyusukan anak,

Dan... macam2 lagi!!!

Opsss. Bukan oste je ye.. shaklee masih teruskan lagi promo vitalea for kids tau!

Khas utk anak2 yg x aktif, kurang selera makan, kurang zat besi, kurang khasiat dlm badan apa kata beri mereka vitalea-kids ni. Lengkap dengan mineral dan vitamin utk keperluan badan mereka.

Berminat tak untuk dapatkan Vitamin promosi shaklee bulan ni?



 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg